Strona główna
»
Przewodnik po wołowinie
Wołowina, która za każdym razem będzie miękka, krucha i soczysta wymaga umiejętnego przyrządzenia - dobrania właściwej techniki gotowania do elementu tuszy wołowej.
Poniższy przewodnik przygotowaliśmy dla wszystkich początkujących smakoszy wołowiny, którzy miewają wątpliwości:
- jaką technikę przyrządzania zastosować w przypdaku np. karkówki? Czym charakteryzuje się ten element? Usmażyć, upiec, zgrillować czy udusić?
- jeśli usmażyć ... to jak dokładnie mam to zrobić?
Wybierz element, a podpowiemy Ci jak najlepiej go przyrządzić.
Lub wybierz co chciałbyś przyrządzić. Pieczeń, potrawę z grilla, a może gulasz... podpowiemy Ci, który element najlepiej będzie się do tego nadawał.
Życzymy sukcesów kulinarnych przygotowując dowolne danie z wołowiny!