Kongres Szefów Kuchni 2018

Opublikowano w poniedziałek, 19 listopada 2018 o godzinie 11:34

Nasze stoisko podczas Kongresu Szefów Kuchni w Warszawie przyciągnęło tłumy znakomitych szefów kuchni z całej Polski. Po raz kolejny promowaliśmy doskonałą wołowinę amerykańską. Na naszym stoisku można było skosztować steków amerykańskich w wykonaniu samego Ambasadora Amerykańskiej wołowiny Mistrza Andrzeja Bryka, można było zobaczyć produkt i zapoznać się z naszą ofertą. To co wyróżnia naszą ofertę wołowiny amerykańskiej na polskim rynku to różnorodność asortymentów i to, że jest to produkt chłodzony. Na targach spotkaliśmy się z bardzo dużym zainteresowaniem. Produkt z USA to najwyższa półka i nigdy nie zawodzi. Mamy nadzieję, że będzie obecny w każdym szanującym się sreak hous'ie nad Wisłą i nie tylko :).

Galeria